Privacyvriendelijk webshop, geen cookietoestemming nodig

Wij vinden privacy belangrijk en gebruiken alleen functionele cookies. Externe diensten zijn privacyvriendelijk ingesteld volgens richtlijnen Autoriteit Persoonsgegevens (bijv. geen tracking bij statistieken).

VEILIG VERZENDEN

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

VEILIG BETALEN

TELEFONISCH CONTACT

14 DAGEN RETOURRECHT


Over ons

Deze webshop is onderdeel van Schreuder E-Commerce BV. Naast Mollenshop.com bestaat Schreuder E-Commerce BV ook uit Afvalgrijper.com en Tuinbouwproducten.com

Wij houden ons dagelijks bezig met het bestrijden van mollen. Dit is in 1984 begonnen met Rudolf Schreuder, hij startte toen zijn onderneming in de mollenbestrijding. Hij heeft het vak doorgegeven aan ons, zoon (Maarten) en dochter (Roos) Schreuder, inmiddels al 15 jaar actief in de mollenbestrijding. Wij bestrijden mollen voor gemeenten, waterschappen, sportvelden, speeltuinen etc.

Doordat wij vaak vraag naar mollengaas en mollenklemmen kregen zijn wij in 2014 begonnen met de verkoop ervan. Door onze jarenlange ervaring in de mollenbestrijding kunnen wij u voorzien van goed advies. Wij verkopen alleen producten waar we achter staan, producten waarvan wij uit ervaring weten dat ze werken. Deze producten verkopen wij vanuit onze webshop. Na bestelling via de webshop kunt u de producten bij u thuis laten bezorgen (wij bezorgen in Nederland én België) of ophalen bij ons depot in Waddinxveen (Zuid-Holland) of Benschop (Utrecht).

Om u goed van dienst te kunnen zijn kunt u ons bellen, mailen of chatten op onze live chat. Wij zijn aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur, hier kunt u klantbeoordelingen lezen over Mollenshop.com.

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 90228219.
Pakket informatie:

*Verzending €4,95 - Boven de €40,- gratis verzending.

< !-- Google tag (gtag.js) -->